september 30, 2010

motto

Goed er is een gedoogakkoord en een regeerakkoord. Nu nog de toestemming van het congres van het CDA. Dat zal nog een heksentoer worden. Of is het pleit eigenlijk al beslecht? Formeel komt er wat rook en vuur en misschien explodeert een bommetje om te laten zien dat (een deel van) het CDA ook tegen samenwerking met Wilders is. Uiteindelijk is het allemaal voorgekookt door de partijtop met interim voorzitter Henk Bleker.

Henk heeft in het verre Groningen een stuk land om zijn vee te laten grazen. Het is een ideaal stukje Nederland om die oude reclame van Omo in een nieuw jasje te steken.
Een helicopter die boven Blekers weiland cirkelt met daaronder een reusachtige waslijn met allemaal hagelwit wasgoed. Het ruikt naar stront maar het is echt wit!
Gronings wit wel te verstaan.
Uiteindeijk gaat het deze coalitie erom dat Nederland weer proper wordt, zijn normen en waarden weer leert, vrijheid leert te waarderen en vooral weer wit wordt. Dat er een luchtje aan zit is allemaal niet zo erg. Geld stinkt niet en de CDA boeren zijn wel wat gewend.
Het motto is vrijheid en verantwoordelijkheid. Hoezo?

september 26, 2010

instigatie

De werkgevers en werknemers hebben op aangeven van Clairy Polak de neus vol van het pensioenstelsel en de financiële Hollandse huishouding. (NTR Buitenhof, 26-9-2010)

Ik luisterde maar half maar ving toch 3 keer op dat men ergens de neus vol van heeft. Is het niet de buik vol van hebben en je neus uitkomen? De contaminatie van 2 gezegden op instigatie van het buitenhof.

Zo gaat het al eeuwen. Wanneer gaan we een keer denken, bewust zeggen wat we denken en niet klakkeloos overnemen wat een ander zegt?

september 23, 2010

Investeren

What the heck with Transavia.. het is nu Martinair wat telt. Het is geschiedenis. KLM neemt het passagiersvervoer over. Hiermee is alweer stukje Nederland naar de filistijnen.

In het 5 uurnieuws hoorde ik dat Kip caravans uit Hoogeveen ook failliet is. Te weinig vraag naar deze caravans. Na 76 jaar houdt het ook voor hen op. Weer een stukje Nederland naar Gomorra. Op deze manier blijft er van het oude Nederland niets over. NL moet dus nieuwe dingen bedenken. We moeten innoveren. Tja, deze week ontslaat medicijnenproducent Solvay in NL de R&D afdeling. Innovatie wordt verplaatst naar de VS.

Nederland moet veel meer investeren in het opleiden van mensen. Daarna moeten andere investeerders deze slimme mensen de mogelijkheid geven om in bedrijven te werken die in NL zijn gevestigd. Als dat niet mogelijk is, glijden we af naar een staat dat z'n broek niet meer kan ophouden.
Dan verliezen we terrein in de vaart der volkeren. Want daar gaat het toch om? Als je je niet kunt blijven ontwikkelen verlies je vaart, momentum, om van te profiteren.
Als dat gebeurt met een land en dat zie je nu met de BRICK landen, halen andere landen je in en wordt je overklast in kwantiteit en kwaliteit.
Dan worden we een schuldenland en zullen we meer verliezen dan de 200 euro die een huishouden in huidige plannen van het demissionaire kabinet maandelijks zal inleveren.

september 16, 2010

Zaadcel

Wilders is als een in de baarmoeder van een vrouw geïmplanteerde eicel. Het is zonder een zaadcel nog geen mens laat staan een man. Het heeft een christelijke zaadcel nodig om zich in embryonale vorm mens te kunnen voelen.

september 10, 2010

IAmsterdam?

Hierom doen ze in Amsterdam niet mee met Socrates. Ze hebben geen ervaring met applicaties.
Eiland automatisering... hadden ze in de RAI in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw niet een vooruitstrevende technologiebeurs? Nooit wat van opgestoken zeker?

september 09, 2010

eicel

De televisie wereld is na 6 september niet meer wat het geweest is. Wat een nazistische soepzooi.
Balkenende werkte al op je zenuwen, maar Verhagen, Wilders en Rutte op een rij is pas erg.
Maar eigenlijk is het ook weer niet zo erg. Het is het zelfreinigende vermogen wat NL heeft. Wilders zet de moslims terug naar waar ze wezen moeten en Nederland is
weer vrij. Probleem opgelost.

Vandaag is de ramadan afgelopen, misschien dat ze moeilijk kunnen wennen aan zoveel voedsel, maar er was weer eens een moslim die moeilijk deed in het verkeer.
Voor m'n deur wilde mijn buurvrouw inparkeren en een Turk stopte. Vervolgens klapte met een doffe dreun een jonge vrouw bovenop die Turk. De echtgenote stapte uit en begon toch een lawaai te maken. De politie was er binnen 2 minuten bij.

Later maak ik op dezelfde weg een gebaar naar een automobilist dat ie wat meer afstand moet houden. Ik was inmiddels overgestoken en de auto stopt, blijkt er een Turk in te zitten. Loopt op me af en vraagt in gebroken Nederlands "waarom?" en steekt z'n middelvinger op.
Laat ik even duidelijk zijn als iemand vijf vingers op steekt is dat geen middelvinger. Laat hij zich de vraag waarom aan zichzelf stellen. Waarom rijd ik met 30 km/uur 3 meter achter m'n voorganger? Eigenlijk zou je 15 meter afstand moeten houden op je voorligger.
Als die Nederlandse vrouw dat ook deed was zij niet op de Turk geklapt.

Het is ook wat als Nederlandse vrouwen naar het buitenland gaan om bij onvruchtbaarheid daar een eicel te kopen. Het kost ze minimaal 6000 Euro, exclusief subsidie. Sommigen zijn 10.000 Euro kwijt, maar die hebben meer pogingen nodig.
En dan zegt de lellebel die zwanger wil worden dat iedereen dat kan betalen. Want een auto van 10.000 E. koop je toch ook?
Ja lellebel en een kind levert inkomsten op, kinderbijslag, tegemoetkomingen. De overheid betaalt tijdens de hele opvoeding mee. Maar haal die eicellen dan nou niet uit Spanje. Je familie degenereert vanaf jou, dat wil je toch ook niet? De donor is onbekend en voor je het weet zit je met Arabisch bloed in je familie. Spanje is al erg, maar dan ook nog moors bloed. We importeren de genen, zal Wilders aangenaam vinden. Heeft hij daar wat op te zeggen? Om met die Turk te spreken; waarom?
Nee, de andere kant is natuurlijk om zoveel mogelijk ariërs op de wereld te zetten. De spermabanken volspuiten met edelweiss für unserem Lebensraum. En er zijn donoren die met dat doel de spermabanken frequenteren.

Als ik zo lekker aan het tikken ben, krijg ik bijna het gevoel om PVV te gaan stemmen. Holland voor die kut Hollanders. Met hun NSB televisie. Als Nederlandse Turk zou ik hier niet willen wonen. Als Nederlands-Turkse vrouw kan je beter in Turkije wonen want daar worden de vrouwenrechten door het leger beschermd. Turken hebben alle reden om te vluchten. Zeker als ze naar mij een middelvinger durven op te steken.

Marokkanen hebben die reden niet want in eigen land hebben ze het slechter.
Juist hen moeten we terugsturen. Net als in Frankrijk met de Roma gebeurt. Maar hier dan zonder zakgeld. Dit idee moet Wilders toch deugd doen.

Ik kan dit stukje natuurlijk doorslaan noemen, maar alles begint bij de eicel dus heb ik gekozen voor eicel als titel van dit stukje.

september 03, 2010

E.

De politiek van vrouwen. 3 Zetels verlies voor de rechtse coalitie en het is niet meer mogelijk. Wilders ziet geen mogelijkheid meer om de monstercoalitie mogelijk te maken. The bastard wil maximale media aandacht dat blijkt maar weer.

E. na het zuur, toch het zoet van Balkenende?
Dan liever een broodje kaas met aarbeienjam, hè E? Ik moet zeggen het smaakte anders maar best ok.

Als de bermbom onschadelijk is gemaakt wil ik jou wel een ontbijtje serveren, broodje, eitje, beschuitje, kopje thee en de Telegraaf waarin de zoete overwinning op wilders wordt gevierd. Zover is het nog lang niet.
Dus E., je moet wel gezond blijven eten.
Tegen mij zeg je keep on dreaming?

Lees dit wel een vette knipoog
Want dromen mag toch? Of het ooit realiteit wordt, ik denk het niet.

A

day in the life

Je hebt "the fab four"



, maar ook de 4 G's.

De 4 G's heeft te maken met het verwerken van emoties, psychologie.
Gebeurtenis -> Gedachten -> Gevoel -> Gedrag

Het idee is dat het gedrag niet afhangt van je gedachten maar van het gevoel dat je overhoud aan de gebeurtenis. Als nu de gedachten die worden gekoppeld aan de gebeurtenis anders worden gekoppeld is het gevoel wat je erbij hebt ook anders. Dat kan weer een positieve werking hebben op je gemoedstoestand.

Bovenstaande Beatles album heb ik ooit gekocht na een beatles cassettebandje te hebben gekregen. Deze song heb ik volgens bovenstaande theorie gekoppeld aan iets emotioneels. Daarom krijg ik kippenvel bij het oren van dit nummer. Tijd om het om te draaien. Geef dit nummer een andere tag. De mens kan je voor de gek houden.

september 01, 2010

Klinkklaar

Klink heeft de formatie aardig op scherp gezet. 2 Dagen niet effectief onderhandelen, verdeeldheid in de CDA fractie, geen steun van hem als gekozen vertegenwoordiger voor de onderhandelingen met vooral PVV.
Zal Klink als enige in de fractie een standpunt moeten verdedigen die tegen die van Verhagen ingaat, of zijn er meer onafhankelijke geesten?
Klink toont eindelijk een gezicht achter de politieke machinaties.

Ik vind het vreemd dat hij er nu pas achter komt dat Wilders in wezen geen politieke verantwoordelijkheid wil nemen. Op de manier zoals Herr Dr. Faustus Opstelten het voor zich ziet om een regering te kneden moet het wel verkeerd aflopen.
Wilders zal zich ondiplomatiek blijven opstellen en over de macht beschikken het crisiskabinet in het zadel te houden of te laten vallen. Dit is te zot voor een real politiker als Klink. Schijnbaar wilde hij het aanzien hoe ver de PVV ging. Uiteindelijk heeft Klink als medeonderhandelaar toch zijn steun ingetrokken en een brief aan Verhagen en de brief geschreven die op de Volkskrantsite staat.

Als Klink dit daadwerkelijk doorzet dan is het feitelijk niet mogelijk een minderheidskabinet te formeren die een kamermeerderheid heeft (door de steun van de PVV).
Misschien moeten er dan lapmiddelen worden gebruikt die men eigenlijk niet wil gebruiken (steun van SGP?)

Feit is ook dat als dit monsterverbond niet doorgaat, de VVD en het CDA hebben gefaald, in het nemen van politieke verantwoordelijkheid als realpolitieke partijen. Niet omdat ze het risico hebben genomen maar omdat het ze niet is gelukt en Nederland daarbij enige schade hebben toegebracht door ons land niet te regeren.
Natuurlijk is het ook Wilders cs. aan te rekenen maar hij weet niet beter dan dat het voor hem free publicity is die hij als geen ander kan gebruiken voor zijn strijd tegen het islam. Ook weet hij niet hoeveel schade hij aanricht aan de samenleving.

Onbekend maakt onbemind. Voor hem dus sluiting van moskeeën en er zeker geen nieuwe bij. Gevolg is onbekendheid en een toename van de islamfobie. De PVV zal stemmen winnen, realpolitieke partijen (partijen die regeringsverantwoordelijkheid durven en willen nemen) zullen op deze stroming ook strenger worden. Zo krijgt Wilders wat ie hebben wil.

Ik googlede op realpolitik en kwam bij deze site, Bitterlemon en Nucleus.
Ik geloof m'n ogen niet: de theocratie wordt als een fatsoenlijke utopie gezien. Als een ideale maar onbereikbare staatsvorm. Ooit gehoord van Iran? Bereikbaar en dodelijk.
Noem de hogere politieke idealen zoals theocratie utopieën, het zijn de enige utopieën die menswaardig genoemd kunnen worden, in tegenstelling tot de socialistische gelijkheids-utopie of de bevrijdings-utopie.

Toen ik verder las, toen, ja dat omschrijf ik "haren die mij te berge rijzen". Ultra conservatief rechts? Er is een wazig Kain-figuur in te ontwaren.