december 01, 2010

Parlementariër

Ton Elias, VVD-kamerlid, ex RTL journalist, verslaggever klinkt zo lullig, heeft toegegeven 30 jaar geleden veroordeeld te zijn wegens rijden onder invloed.

Dat was dus in 1980. Wat een geluk dat er geen gewonden zijn gevallen. Laat staan doden. Deze man is een gevaar en met en voorwaardelijk niet eens veroordeeld. Hij heeft geen revalidatiecentra bezocht. Hij heeft geen 100 uur taakstraf gekregen. Elias moest alleen maar zorgen dat hij niet weer wordt opgepakt.
In 2008 schreef ik al wat over de reclassering en resocialisatie. Voor straf moet Elias juist met de portefeuille wegmisbruikers belast worden. Het zal hem leren. Ook na 30 jaar. Alcoholmisbruik verjaart niet meneer Elias.

Deze Ton Elias heeft wel een voorbeeldfunctie. Een keer dronken achter het stuur zitten moet kunnen. Het schaadt je loopbaan niet. Dat doet het wel als we die achterlijke huilbaby's van PVV hun zin geven want dan worden de Ton Eliassen opgesloten en komen ze niet meer uit hechtenis voordat ze God op hun blote knieën hebben gedankt en tot Jood zijn bekeerd. Want dat is wat de grote leider Kim Wilders wil.

Geen opmerkingen: